Susanna Magdalena Olsson

Posted on 3 november, 2014

Vem är jag?

Jag har nyss klivit över tretio strecket, blivit mamma och flyttat tillbaka till landsbygden jag lämnade för över tio år sedan. Sedan några år tillbaka färdigutbildad agronomekonom och är idag mammaledig från min tjänst som kundansvarig på Sveriges jordbruksbank. En blygsam fotograf som älskar äventyr och träning. Allt från klättring och forspaddling till löpning och crossfit. Jag är sambo med en arbetsnarkoman vilkens arbete ni kan hitta på sothisiswhy.

Be the first to leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>