En ny start

Posted on 1 november, 2014

Idag är det den 1 november. Det firar jag med att lägga upp en ny blogg här på susannamagdalena.se. En domän jag ägt i flera år och alltid haft en plan för men inte riktigt kommit till skott. Jag har lite svårt för wordpress men tänkte ändå ge de en ny chans. Vi tar de som de kommer, detta mitt nya bloggliv. Vi börjar med att starta idag den 1 november. De känns som en mycket bra dag att börja nått nytt på.

Välkommen till min nya blogg. En blandning av privatliv, mammaliv, livets tankar och reflektioner. Men med tiden även mer foto, företag, träning och äventyr.

Be the first to leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>